Wielkopolskie Zakłady Mięsne AGRiCO to uznany w branży producent konserw, który w swojej pracy kieruje się przede wszystkim doskonałą jakością i wyjątkowym smakiem. Komponujemy smak naszych produktów w oparciu o wyjątkową selekcję składników.
Wielkopolskie Zakłady Mięsne AGRICO powstały w 1991 roku.
Dzięki najnowszym technologiom produkcji oraz wyśmienitym, tradycyjnym recepturom stworzyliśmy produkty najwyższej jakości o niepowtarzalnym smaku.
Wdrożenie i efektywne funkcjonowanie systemu HACCP oraz IFS 6 2012 i BRC 6 2011 daje gwarancję najlepszej jakości naszego produktu.
Zobowiązujemy się aby produkowane przez nas wyroby:
Politykę jakości realizujemy poprzez wytyczenie celów strategicznych oraz systematyczne nadzorowanie ich realizacji w trakcie audytów wewnętrznych oraz przeglądów systemu zarządzania jakością.
Nasza zakład, prowadzony przez wysoko wykwalifikowany personel zarządzający, jest w pełni nowoczesny i posiada wysoki potencjał produkcyjny.
Naszą dewizą jest najwyższa jakość produktów i dbałość o konsumenta.
Czołowa pozycja na krajowym rynku jak również długoletnia współpraca handlowa z największymi krajowymi i zagranicznymi sieciami sprzedaży najlepiej świadczą o najwyższej jakości naszych produktów oraz o naszej rzetelności.
Dokumentacja spółki przechowywana jest w XXII Wydziale Gospodarczym KRS Sądu Rejonowego w Poznaniu.