jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Artykuł Dodaj artykuł

Mazury HoReCa 2017 – wyzwania kulinarne

Podczas targów branżowych Mazury HoReCa 2017 w Expo Mazury w Ostródzie odbędą się konkursy kulinarne dla profesjonalistów i uczniów szkół gastronomicznych. Właśnie ruszyły zapisy uczestników.

Podczas targów branżowych Mazury HoReCa 2017 w Expo Mazury w Ostródzie odbędą się konkursy kulinarne dla profesjonalistów i uczniów szkół gastronomicznych. Właśnie ruszyły zapisy uczestników.

Mazury HoReCa 2017 EXPO MAZURYDruga edycja konkursu Zielona Budka Master Challenge zgromadzi uczniów w dniu 25.04, a profesjonalistów w dniu 26.04.2017. Jej tematem będzie kreatywny deser lodowy skomponowany z lodów o smaku mascarpone z sosem z owoców leśnych, jednego dodatkowego smaku lodów Zielona Budka oraz wysokiej jakości produktu mlecznego firmy Debic. Sponsorami konkursu są: Zielona Budka, Debic i Gastro Magic Service, a patronem merytorycznym Fundacja Szefów Kuchni. Konkurs współorganizuje szef kuchni Hotelu Anders**** w Starych Jabłonkach, Ambasador Zielonej Budki, Pan Dariusz Struciński. Organizatorzy zapewniają nocleg wszystkim uczestnikom konkursu.

W rosnące zainteresowanie Polaków mięsem gęsim i kaczym oraz zapomnianymi gatunkami drobiu wpiszą się doskonale dwa konkursy związane z mięsem drobiowym, współorganizowane przez Expo Mazury, Krajowy Związek Grup Producentów Drobiu i Iławskie Stowarzyszenie Producentów Gęsi. Tematem konkursu dla profesjonalistów „Gęsina w Restauracji” (25.04.2017) będzie udo gęsie i wątróbka gęsia, a uczniowie w konkursie „Drób na Polskim Stole” (26.04.2017) zmierzą się z filetem z kaczki i dowolnymi podrobami drobiowymi.

Regulaminy konkursów, zasady zgłoszeń i formularze można znaleźć na stronie www.mazuryhoreca.pl.

Prowadzącym targi Mazury HoReCa 2017 oraz odbywające się podczas nich konkursy kulinarne będzie jeden z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni w Polsce – Karol Okrasa. W strefie live cooking będą odbywać się też pokazy kulinarne znanych kucharzy.

Kontakt w sprawie targów i zgłoszeń do konkursów:

Nela Strucińska
Dyrektor Projektu
[email protected]
tel. 601 610 377
 

Artykuł został dodany przez firmę


Inne publikacje firmy


Podobne artykuły


Komentarze

Brak elementów do wyświetlenia.