jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Artykuł Dodaj artykuł

Konkursy kulinarne podczas Mazury HoReCa 2017 – eliminacje zakończone!

Znamy już uczestników konkursów „Zielona Budka Master Challenge”, „Gęsina w Restauracji” i „Drób na Polskim Stole”, którzy powalczą o główne nagrody podczas targów Mazury HoReCa 2017 (25-26.04.2017).  

Znamy już uczestników konkursów „Zielona Budka Master Challenge”, „Gęsina w Restauracji” i „Drób na Polskim Stole”, którzy powalczą o główne nagrody podczas targów Mazury HoReCa 2017 (25-26.04.2017).

Konkursy kulinarne podczas Mazury HoReCa 2017 Konkursy kulinarne podczas Mazury HoReCa 2017

A jest o co walczyć – w konkursie „Zielona Budka Master Challenge” główna nagroda dla profesjonalistów to 10 000 zł, dla uczniów 3 000 zł. Zwycięzca konkursu „Gęsina w Restauracji” otrzyma Thermomix, a zwycięzca konkursu „Drób na Polskim Stole” cyrkulator do gotowania sous vide.

Zadaniem uczestników „Zielona Budka Master Challenge” jest stworzenie kreatywnego deseru lodowego, którego składnikami są: smak roku lodów Zielona Budka (mascarpone z sosem z owoców leśnych), dodatkowy smak lodów Zielona Budka oraz wysokiej jakości produkt mleczny firmy Debic. Sponsorami konkursu są: Zielona Budka, Debic, Gastro Magic Service.

Konkurs „Drób na Polskim Stole” (dla uczniów) oraz „Gęsina w Restauracji” (dla profesjonalistów) są finansowane z Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego. Uczniowie przygotują dania z filetu z kaczki i dowolnych podrobów drobiowych, składniki dań przygotowywanych przez profesjonalnych kucharzy to udo gęsie oraz wątróbka drobiowa.

Artykuł został dodany przez firmę


Inne publikacje firmy


Podobne artykuły


Komentarze

Brak elementów do wyświetlenia.