google

    jedzenie, firmy spożywcze, branża spożywcza

    Kursy walut 19.04.2019
    1 USD
    3.8051
    0.0049
    1 EUR
    4.2802
    0.0012
    1 CHF
    3.7557
    -0.0029
    1 GBP
    4.9479
    -0.0004
    1 RUB
    0.0595
    0.0002
    Newsletter
    Otrzymuj wiadomości o nowościach w branży
    Podaj imię i nazwisko:
    Twój adres email:
     
    Zobacz na mapie
    Chcę dodać:
    W zasięgu km

    • Wiosenne kanapki z kiełkami groszku, kaparami i pasztetem

    Wiosenne kanapki z kiełkami groszku, kaparami i pasztetem

    Składniki:

    • bagietka razowa
    • słoiczek pasztetu z kaczką (np. Pasztet Dworski z kaczką Profi)
    • 4 owoce marynowanych kaparów
    • mix sałat
    • ½ awokado
    • ¼ żółtej papryki
    • 1 łyżka oliwy z oliwek

    Przygotowanie:

    Bagietkę pokroić i włożyć do tostera na ok. 1 minutę. Kapary, awokado i paprykę pokroić. Po wyjęciu z tostera bagietkę posmarować pasztetem. Na wierzchu ułożyć kawałki kaparów, żółtej papryki i kiełki groszku. Obok wyłożyć mix sałat oraz plastry awokado. Sałatę delikatnie skropić oliwą z oliwek.

    Smacznego!

    Aby w pełni wykorzystać funkcjonalność portalu
    wymień swoją przeglądarkę na nowszą wersję.