jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Przetarg

Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych (znak sprawy 6/Ż/2016).

20-07-2016, 00:00

Dane kontaktowe

Zakład Karny w KoronowieGrupa 1Grupa 2Grupa 3Grupa 4Grupa 5Grupa 6
ul. Bydgoska 27 27,86-010 Koronowo
tel. 0 52 382 22 11
fax. 0 52 382 09 00
e-mail: [email protected]

Kontaktując się z firmą powiedz, że zdobyłeś o niej informacje dzięki portalowi elektryka.org!
Dziękujemy!
Szczegóły przetargu

Koronowo: Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych (znak sprawy 6/Ż/2016).
Numer ogłoszenia: 146747 - 2016; data zamieszczenia: 20.07.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Koronowie , ul. Bydgoska 27, 86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0 52 382 22 11, faks 0 52 382 09 00.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych (znak sprawy 6/Ż/2016)..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa 1: 1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone - 8 000 kg Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82009: 1997/A 1:1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 7 000 kg 1 000 kg 8 000 kg 2. mięso wołowe gulaszowe bez kości, chude , nie mrożone - 750 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 150 kg 750 kg 3. schab bez kości, nie mrożony - 430 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 250 kg 180 kg 430 kg 4. nogi wieprzowe, nie mrożone- 1 400 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 400 kg 0 1 400 kg 5. mięso wieprzowe gulaszowe bez kości, nie mrożone - 700 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3, Polska Norma: PN-88/A-82003 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 0 700 kg 700 kg 6. podgardle wędzone - 1 550 kg Nomenklatura CPV:15113000-3 Polska Norma:PN-86/A-82002 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 000 kg 550 kg 1 550 kg 7. wątroba wieprzowa - 1 700 kg Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-86/A-82004 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 400 kg 1 700 kg Grupa 2 1. piersi z kurczaka, nie mrożone - 900 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 300 kg 600 900 kg 2. rosołowe z kurczaka, nie mrożone - 800 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 800 kg 0 800 kg 3. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone - 500 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 kg 500 kg 4. mięso drobiowe mielone gulaszowe, nie mrożone - 2 300 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 2 000 kg 300 kg 2 300 kg 5. żołądki drobiowe, nie mrożone - 800 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 800 kg 0 kg 800 kg Grupa 3 1. salceson biały - 500 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 500 kg 2. salceson czarny - 500 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 kg 500 kg 3. metka zwykła - 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 500 kg 4. kaszanka - 2 000 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 600 kg 400 kg 2 000 kg 5. pasztetowa - 1 300 kg Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 0 kg 1 300 kg 6. krupniok śląski - 700 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 700 kg 0 700 kg 7. metka łososiowa - 750 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 250 750 kg Grupa 4: 1. słonina - 1 200 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 0 1 200 kg 2. pieczeń domowa - 1 550 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 250 kg 1 550 kg 3. smalec ze skwarkami - 400 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 0 400 kg 4. kiełbasa zwyczajna - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 300 kg 1 500 kg 5. mortadela - 2 050 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 600 kg 450 kg 2 050 kg 6. parówkowa - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 500 kg 0 1 500 kg 7. żywiecka - 1 400 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 000 kg 400 kg 1 400 kg 8. poznańska - 1 900 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 500 kg 400 kg 1 900 kg 9. krakowska parzona - 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 000 kg 200 kg 1 200 kg 10. mielonka typu turystyczna - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 300 1 500 kg 11. szynka konserwowa - 200 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 0 kg 200 kg 200 kg 12. parówki cienkie - 1 800 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 800 kg 0 kg 1 800 kg 13. kiełbasa typu jarmarczna - 3 700 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 3 200 kg 500 kg 3 700 kg 14. kiełbasa biała - 200 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 200 kg 0 200 kg 15. piwna - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 200 kg 1 500 kg 16. czosnkowa - 1 600 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 100 kg 500 kg 1 600 kg 17. kanapkowa wędzona - 1 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 000 kg 450 kg 1 450 kg 18. dębicka - 850 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 450 kg 850 kg 19. podwawelska - 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 350 kg 1 550 kg 20. kiełbasa mielonka firmowa -1 200 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 0 kg 1 200 kg 21. luncheon meat - 1 600 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 300 kg 1 600 kg Grupa 5 1. mortadela drobiowa - 1 300 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 900 kg 400 kg 1 300 kg 2. kiełbasa biała drobiowa - 600 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 0 600 kg 3. kiełbasa zwyczajna drobiowa - 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 600 kg 1 200 kg 4. luncheon drobiowy - 800 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 300 kg 800 kg 5. szynka drobiowa - 1 250 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 650 kg 1 250 kg 6. szynkowa z indyka - 1 000 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 400 kg 1 000 kg 7. serdelki drobiowe - 700 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 200 kg 700 kg 8. polędwica drobiowa - 900 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 400 kg 900 kg 9. szynka z indyka - 700 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 100 kg 700 kg 10. kiełbasa krakowska drobiowa - 700 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 200 kg 700 kg 11. kiełbasa szynkówka drobiowa - 700 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 300 kg 700 kg 12. kiełbasa śląska drobiowa - 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 100 kg 500 kg 13. kiełbasa kanapkowa drobiowa - 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 100 kg 500 kg 14. pieczeń drobiowa - 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 100 kg 500 kg 15. parówka cienka drobiowa - 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 kg 500 kg Grupa 6: 1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-82022:1998/Az1:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 900 kg 300 kg 1 200 kg 2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 800 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 800 kg 0 kg 800 kg 3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 700 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 200 kg 700 kg 4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 1 050 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 700 kg 300 kg 1 000 kg 5. pasztet sojowy w puszkach samootwieralnych ( 80-130 g ) - 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 100 kg 500 kg.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.00-9, 15.11.10.00-9, 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.30.00-3, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.11.20.00-6, 15.11.20.00-6, 15.11.20.00-6, 15.11.20.00-6, 15.11.20.00-6, 15.11.20.00-6, 15.13.11.30-5, 15.13.11.34-3, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.09.2017.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału na podstawie złożonych do oferty oświadczeń i dokumentów, o których mowa w siwz rozdział IX.1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału na podstawie złożonych do oferty oświadczeń i dokumentów, o których mowa w siwz rozdział IX.1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału na podstawie złożonych do oferty oświadczeń i dokumentów, o których mowa w siwz rozdział IX.1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału na podstawie złożonych do oferty oświadczeń i dokumentów, o których mowa w siwz rozdział IX.1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału na podstawie złożonych do oferty oświadczeń i dokumentów, o których mowa w siwz rozdział IX.1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 90
  • 2 - termin realizacji reklamacji - 10

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Strony ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz.907 z późniejszymi zmianami). 2. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności: 1) nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony, a także osób wymienionych w § 6 ust. 1 i/lub ust. 2; 2) urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w załączniku nr 1 do umowy; 3) każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, 3. Strona wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do umowy. 4. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, z zastrzeżeniem ust. 5. 5. Strony dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określonej w załączniku nr 1 do umowy (tzw. promocja). Zmiany te nie wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Koronowo, ul. Bydgoska 27, 86-010 Koronowo.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.08.2016 godzina 11:00, miejsce: W siedzibie zamawiającego, w sekretariacie..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone - 8 000 kg Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82009: 1997/A 1:1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 7 000 kg 1 000 kg 8 000 kg 2. mięso wołowe gulaszowe bez kości, chude , nie mrożone - 750 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 150 kg 750 kg 3. schab bez kości, nie mrożony - 430 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 250 kg 180 kg 430 kg 4. nogi wieprzowe, nie mrożone- 1 400 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 400 kg 0 1 400 kg 5. mięso wieprzowe gulaszowe bez kości, nie mrożone - 700 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3, Polska Norma: PN-88/A-82003 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 0 700 kg 700 kg 6. podgardle wędzone - 1 550 kg Nomenklatura CPV:15113000-3 Polska Norma:PN-86/A-82002 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 000 kg 550 kg 1 550 kg 7. wątroba wieprzowa - 1 700 kg Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-86/A-82004 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 400 kg 1 700 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.00-9, 15.13.14.00-9, 15.13.14.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.30.00-3, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin realizacji reklamacji - 10

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa 2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. piersi z kurczaka, nie mrożone - 900 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 300 kg 600 900 kg 2. rosołowe z kurczaka, nie mrożone - 800 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 800 kg 0 800 kg 3. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone - 500 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 kg 500 kg 4. mięso drobiowe mielone gulaszowe, nie mrożone - 2 300 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 2 000 kg 300 kg 2 300 kg 5. żołądki drobiowe, nie mrożone - 800 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 800 kg 0 kg 800 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.11.20.00-6, 15.11.20.00-6, 15.11.20.00-6, 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin realizacji reklamacji - 10

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Grupa 3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. salceson biały - 500 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 500 kg 2. salceson czarny - 500 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 kg 500 kg 3. metka zwykła - 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 500 kg 4. kaszanka - 2 000 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 600 kg 400 kg 2 000 kg 5. pasztetowa - 1 300 kg Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 0 kg 1 300 kg 6. krupniok śląski - 700 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 700 kg 0 700 kg 7. metka łososiowa - 750 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 250 750 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.34-3, 15.13.11.34-3, 15.13.11.30-5, 15.13.11.34-3, 15.13.13.10-1, 15.13.11.34-3, 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin realizacji reklamacji - 10

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Grupa 4.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. słonina - 1 200 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 0 1 200 kg 2. pieczeń domowa - 1 550 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 250 kg 1 550 kg 3. smalec ze skwarkami - 400 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 0 400 kg 4. kiełbasa zwyczajna - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 300 kg 1 500 kg 5. mortadela - 2 050 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 600 kg 450 kg 2 050 kg 6. parówkowa - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 500 kg 0 1 500 kg 7. żywiecka - 1 400 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 000 kg 400 kg 1 400 kg 8. poznańska - 1 900 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 500 kg 400 kg 1 900 kg 9. krakowska parzona - 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 000 kg 200 kg 1 200 kg 10. mielonka typu turystyczna - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 300 1 500 kg 11. szynka konserwowa - 200 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 0 kg 200 kg 200 kg 12. parówki cienkie - 1 800 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 800 kg 0 kg 1 800 kg 13. kiełbasa typu jarmarczna - 3 700 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 3 200 kg 500 kg 3 700 kg 14. kiełbasa biała - 200 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 200 kg 0 200 kg 15. piwna - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 200 kg 1 500 kg 16. czosnkowa - 1 600 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 100 kg 500 kg 1 600 kg 17. kanapkowa wędzona - 1 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 000 kg 450 kg 1 450 kg 18. dębicka - 850 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 450 kg 850 kg 19. podwawelska - 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 350 kg 1 550 kg 20. kiełbasa mielonka firmowa -1 200 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 200 kg 0 kg 1 200 kg 21. luncheon meat - 1 600 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 1 300 kg 300 kg 1 600 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.13.11.30-5, 15.13.11.34-3, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin realizacji reklamacji - 10

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Grupa 5.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. mortadela drobiowa - 1 300 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 900 kg 400 kg 1 300 kg 2. kiełbasa biała drobiowa - 600 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 0 600 kg 3. kiełbasa zwyczajna drobiowa - 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 600 kg 1 200 kg 4. luncheon drobiowy - 800 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 300 kg 800 kg 5. szynka drobiowa - 1 250 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 650 kg 1 250 kg 6. szynkowa z indyka - 1 000 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 400 kg 1 000 kg 7. serdelki drobiowe - 700 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 200 kg 700 kg 8. polędwica drobiowa - 900 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 400 kg 900 kg 9. szynka z indyka - 700 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 600 kg 100 kg 700 kg 10. kiełbasa krakowska drobiowa - 700 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 200 kg 700 kg 11. kiełbasa szynkówka drobiowa - 700 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 300 kg 700 kg 12. kiełbasa śląska drobiowa - 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 100 kg 500 kg 13. kiełbasa kanapkowa drobiowa - 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 100 kg 500 kg 14. pieczeń drobiowa - 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 100 kg 500 kg 15. parówka cienka drobiowa - 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 0 kg 500 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin realizacji reklamacji - 10

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Grupa 6.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 200 kg Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-82022:1998/Az1:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 900 kg 300 kg 1 200 kg 2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 800 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 800 kg 0 kg 800 kg 3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 700 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 500 kg 200 kg 700 kg 4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 1 050 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 700 kg 300 kg 1 000 kg 5. pasztet sojowy w puszkach samootwieralnych ( 80-130 g ) - 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Zakład Karny Koronowo Areszt Śledczy Chojnice RAZEM 400 kg 100 kg 500 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0, 15.13.11.35-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2017.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin realizacji reklamacji - 10