Część nr: | 1 | Nazwa: | DOSTAWA PRZETWORÓW SPOŻYWCZYCH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* I Przetwory, tłuszcze roślinne1 Ananas kons. plastry - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 12,502 Brzoskwinie konserwowe - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 10,003 Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 150-300g kg 22,504 Ćwikła z chrzanem 250-500g kg 7,00 5 Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) min. 40g owoców na 100g produktu 250-350g kg 60,00 6 Fasola czerwona, biała konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 12,00 7 Groszek konserwowy - masa netto bez zalewy 200-500g kg 60,00 8 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 1000g kg 70,00 9 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 250-500g kg 30,00 10 Koncentrat pomidorowy 30% 800-1000g kg 72,00 11 Koncentrat pomidorowy 30% 180-200g kg 20,00 12 Koncentrat buraczany płynny min.50% soku z buraków 180-500g kg 12,00 13 Krem czekoladowy do smarowania z dodatkiem orzechów- nie więcej niż 34g tłuszczu na 100g produktu 180-400g kg 13,00 14 Kukurydza konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 14,00 15 Miód naturalny 200-500g kg 32,00 16 Musztarda delikatesowa 800-1000g kg 45,00 17 Musztarda delikatesowa 150-250g kg 25,00 18 Ocet 10% 0,5l l 45,00 19 Ogórki konserwowe całe - masa netto bez zalewy 900-1000g kg 140,00 20 Olej uniwersalny rzepakowy 0,9- 1l l 340,00 21 Olej słonecznikowy 0,25-0,5l l 5,0022 Oliwa z oliwek extra virgin 0,25 - 0,5l l 5,00 23 Papryka konserwowa, słodka płaty - masa netto bez zalewy 500-1000g kg 25,00 24 Powidła śliwkowe- min 150g owoców na 100g produktu 280-500g kg 42,00 25 Przyprawa do zup w płynie 900-1000ml l 230,00 26 Seler konserwowy, nitki - masa netto bez zalewy 280-500g kg 9,00 27 Sos słodko kwaśny, chiński, meksykański, itp. z kawałkami warzyw 300-600g kg 20,00 28 Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 1 l l 170,00 29 Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 0,5 l l 10,00 30 Majonez dekoracyjny sałatkowy 180-400g kg 30,00 31 Majonez dekoracyjny sałatkowy 800-1000g kg 65,00 II Konserwy mięsne1 Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska itp. min. 55% mięsa 100-300g kg 40,00 2 Szynka konserwowa wieprzowa - min. 60% mięsa 100-300g kg 18,00 3 Szynka konserwowa drobiowa - min. 59% mięsa 100-300g kg 18,00 4 Pasztet drobiowy smakowy - min. 33 % mięsa 100-200g kg 10,00 5 Pasztet drobiowy - min. 33 % mięsa 160g kg 35,00 6 Pasztet wieprzowy - min. 33 % mięsa 100-300g kg 60,00 III Bakalie1 Rodzynki 100g kg 1,702 Kokos - wiórki 100g kg 0,503 Orzechy włoskie łuskane 100g kg 2,004 Morele suszone 100-500g kg 1,305 Migdały - płatki 50-200g kg 1,30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15131000-5, 15330000-0, 15410000-5
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 2 | Nazwa: | DOSTAWA ARTYKUŁÓW SYPKICH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Budyń - różne smaki (bez cukru) 1000g kg 24,00 2 Budyń - różne smaki (bez cukru) 35-60g kg 2,00 3 Bulion grzybowy (sypki) 500-1000g kg 1,50 4 Cukier kryształ 1000g kg 1550,00 5 Cukier wanilinowy 10-50g kg 0,806 Cynamon mielony 10-20g kg 0,257 Czosnek granulowany, polski 10-20g kg 8,508 Galaretka owocowa - różne smaki 75-100g kg 20,00 9 Gałka muszkatołowa, mielona 10-20g kg 0,1010 Herbata expresowa owocowa, różne smaki, a 20 szt. 30-40g kg 0,4011 Herbata expresowa Czarna a 100 szt. 100-150g kg 65,00 12 Herbata expresowa ziołowa a 20 szt. (mięta, melisa, rumianek) 30-40g kg 0,20 13 Imbir mielony 10 - 20g kg 0,0414 Kakao naturalne ciemne (tłuszcz kakaowy min. 12%) 100-200g kg 4,50 15 Kasza gryczana - cała 500-1000g kg 30,00 16 Kasza jęczmienna - średnia 500-1000g kg 50,00 17 Kasza manna 500-1000g kg 70,00 18 Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa) 230g kg 8,00 19 Kawa naturalna mielona 100% 100g kg 18,0020 Kawa naturalna mielona 100% 250g-500g kg 30,00 21 Kawa zbożowa 200-500g kg 23,00 22 Kleik ryżowy 160-200g kg 5,00 23 Kminek 10-20g kg 0,1524 Kwasek cytrynowy 10-20g kg 0,30 25 Liść laurowy 5-20g kg 0,30 26 Majeranek 5-20g kg 1,20 27 Makaron 4 jajeczny - łazanki # 250-1000g kg 20,00 28 Makaron 4 jajeczny - nitki # 250-1000g kg 40,00 29 Makaron 4 jajeczny - kolanka, rurki, muszelki, świderki # 250-1000g kg 90,00 30 Mąka pszenna poznańska 1000g kg 370,00 31 Mąka ziemniaczana 1000g kg 150,00 32 Mąka żytnia żurek 1000g kg 12,00 33 Papryka słodka mielona 10-20g kg 3,30 34 Pieprz czarny mielony 10-20g kg 2,80 35 Płatki kukurydziane smakowe 500-1000g kg 22,00 36 Płatki owsiane 500g kg 30,00 37 Płatki ryżowe 200-500g kg 30,00 38 Przyprawa warzywna do potraw 75-200g kg 20,00 39 Rosół drobiowy (sypki) 500-3000g kg 35,00 40 Ryż biały 1000g kg 150,00 41 Sos biały 25-50g kg 1,8042 Sos pieczeniowy ciemny 25-50g kg 4,50 43 Sos sałatkowy - różne smaki 8-20g kg 1,50 44 Sól spożywcza jodowana 1000g kg 200,00 45 Sucharki 280-300g kg 6,00 46 Ziele angielskie 10-20g kg 0,60 47 Żelatyna spożywcza wieprzowa 50g kg 3,20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15600000-4, 15800000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 3 | Nazwa: | DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia*1 Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 120-200g kg 140,00 2 Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu, twarożku 120-200g kg 140,00 3 Jogurt owocowy z kawałkami owoców 115-200g kg 280,00 4 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 150-200g kg 128,00 5 Jogurt naturalny (dwukomorowy) z musem owocowym 110-150g kg 27,006 Jogurt pitny 150-250g kg 140,00 7 Maślanka naturalna karton 1l l 320,00 8 Maślanka owocowa 250-300g kg 110,00 9 Kefir naturalny 150-250g kg 50,00 10 Kluski na parze kg 16,00 11 Margaryna do smarowania pieczywa z dodatkiem masła 500g kg 6,00 12 Margaryna mleczna, zwykła 250g kg 170,00 13 Masło - min. 82% tłuszczu mlecznego 200g kg 980,00 14 Mix tłuszczowy do smarowania min. 75% tłuszczu (zawartość tłuszczu mlecznego min. 12%) 200-250g kg 25,00 15 Mleko 2% 5-20l l 6500,00 16 Mleko 2% 1l l 420,00 17 Ser biały półtłusty - krajanka kg 340,00 18 Ser podpuszczkowy pleśniowy 100-200g kg 16,0019 Ser domowy z kminkiem 150-200g kg 150,0020 Ser feta 200-300g kg 8,0021 Ser mozzarella (kulki w zalewie) 100-130g kg 23,0022 Ser wielosmakowy fromage 75-100g kg 80,0023 Ser żółty łagodny 45% tłuszczu 1000-3000g kg 120,0024 Ser żółty wędzony 1000-2000g kg 15,0025 Serek topiony kremowy kostka, 27% tłuszczu pochodzenia zwierzęcego, różne smaki 100g kg 110,0026 Serek topiony kremowy wędzony 1000-2000g kg 60,0027 Ser twarogowy kanapkowy w plastrach - różne smaki 150g kg 60,0028 Serek homogenizowany - różne smaki 100-200g kg 230,0029 Serek naturalny homogenizowany 100-200g kg 75,0030 Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki 100-150g kg 60,0031 Serek twarożkowy wiejski ziarnisty 200g kg 150,0032 Śmietanka do kawy 10% 10g szt. 1600,0033 Śmietana spożywcza słodka 18% 250-500ml l 230,0034 Śmietana 12 % homogenizowana 180-400g kg 12,0035 Śmietana 30% kremówka 200-500g kg 8,0036 Smalec wieprzowy kostka 200-250g kg 22,0037 Napój probiotyczny 100g kg 30,0038 Mleczko smakowe (ze słomką) 200-250ml l 5,0039 Drożdże piekarnicze świeże 42-100g kg 2,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3, 15400000-2, 15898000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 4 | Nazwa: | DOSTAWA WYROBÓW PIEKARSKICH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.p Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia*1 Chleb pszenno- żytni krojony 900-1000g kg 6500,002 Chleb wielosmakowy - krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, cebulowy, razowy itd. bez sztucznych barwników) 400-500g kg 850,003 Wek krojony 300g-500g kg 135,004 Bułka kajzerka 50g kg 750,005 Pieczywo mleczne (rogal, chałka) 50g-100g kg 70,006 Bułka mleczna 50g-80g kg 65,007 Groszek ptysiowy kg 2,208 Bułka tarta 400-500g kg 130,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9, 15820000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 5 | Nazwa: | DOSTAWA WYPIEKÓW CUKIERNICZYCH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Rogalik z różnymi nadzieniami 70-100g kg 55,002 Rogalik z różnymi nadzieniami z ograniczoną ilością cukru 70-100g kg 20,003 Drożdżówka wielosmakowa (ser, mak, marmolada itp. ) 80-120g kg 65,004 Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru 80-120g kg 25,005 Jagodzianka 70 -100g 55,006 Jagodzianka z ograniczoną ilością cukru 70-100g kg 20,007 Pączek z różnym nadzieniem (śmietana, marmolada, budyń, adwokat itp.) 80 - 100g kg 65,008 Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy 80 - 100g kg 25,009 Ciasto tortowe z kremem (na bazie budyniu) zowocami i galaretką owocową kg 70,0010 Ciasto tortowe z kremem (na bazie budyniu) zowocami i galaretką owocową, z ograniczoną ilością cukru kg 30,0011 Ciastka w-z 80-100g kg 20,0012 Sernik na drożdżowym spodzie kg 70,0013 Ciasto drożdżowe z posypką kg 20,0014 Ciasto z owocami na drożdżowym spodzie kg 80,0015 Ciasto z owocami na piaskowym spodzie kg 100,0016 Szarlotka kg 100,0017 Sernik na cieście ucieranym kg 90,0018 Rolada z bitą śmietaną kg 35,0019 Rolada z bitą śmietaną, z ograniczoną ilością cukru kg 22,0020 Ptysie miniaturki nadziewane śmietaną, budyniem, itp. kg 10,0021 Kokosanki kg 20,0022 Piernik do moczki kg 3,5023 Piernik z bakaliami w czekoladzie kg 25,0024 Pączki mini kg 5,0025 Babeczki piaskowe 70-100g kg 100,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 6 | Nazwa: | DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia*1 Buraki kg 380,002 Botwinka kg 20,003 Brokuły - różyczka kg 30,004 Cebula kg 310,005 Cebulka zielona, szczypiorek (VII-X) kg 50,006 Cebulka zielona (XI-XII) kg 25,007 Czosnek polski kg 17,008 Kalafior - różyczka kg 270,009 Kalarepa kg 15,0010 Kapusta biała kg 420,0011 Kapusta biała młoda kg 220,0012 Kapusta czerwona kg 230,0013 Kapusta czerwona młoda kg 160,0014 Kapusta kiszona kg 350,0015 Kapusta pekińska kg 190,0016 Kapusta włoska kg 60,0017 Kapusta włoska młoda kg 15,0018 Koperek zielony (VII-X) kg 35,0019 Koperek zielony (XI-XII) kg 18,0020 Ogórki kiszone kg 160,0021 Ogórki małosolne kg 30,0022 Ogórki zielone (VII-X) kg 200,0023 Ogórki zielone(XI-XII) kg 50,0024 Papryka czerwona kg 70,0025 Papryka żółta/pomarańczowa kg 10,0026 Pieczarki kg 150,0027 Pietruszka korzeń kg 470,0028 Pietruszka zielona(VII-X) kg 60,0029 Pietruszka zielona(XI-XII) kg 30,0030 Pomidory (VII-X) kg 370,0031 Pomidory (XI-XII) kg 180,0032 Por kg 110,0033 Rzodkiewka (VII-X) 100g pęczek 250,0034 Rzodkiewka (XI-XII) 100g pęczek 100,0035 Rzodkiew biała kg 25,0036 Sałata zielona (VII-X) kg 120,0037 Sałata zielona(XI-XII) kg 30,0038 Sałata lodowa kg 50,0039 Seler korzeń kg 530,0040 Marchew kg 1350,0041 Ziemniaki kg 7600,0042 Ziemniaki młode kg 2700,0043 Fasola kolorowa kg 15,0044 Fasola Jaś kg 40,0045 Fasola szparagowa kg 120,0046 Groch łuszczony kg 25,0047 Pasternak kg 1,0048 Mak niebieski mielony kg 10,0049 Grzyby suszone kg 2,50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03200000-3, 15331135-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 7 | Nazwa: | DOSTAWA OWOCÓW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia*1 Arbuz kg 360,002 Banany 200g/szt. kg 1000,003 Borówka amerykańska kg 36,004 Brzoskwinie 150g/szt. kg 160,005 Cytryny kg 2,006 Czereśnie kg 60,007 Grapefruit 300-350g/szt. kg 160,008 Jabłka kg 700,009 Jabłka deserowe 200g/szt. kg 600,0010 Jagody kg 15,0011 Morele deserowe kg 100,0012 Mandarynki 80-100g/szt. kg 320,0013 Nektaryny 150g/szt. kg 60,0014 Owoce kiwi 100-120g/szt. kg 90,0015 Pomarańcze 200-250g/szt. kg 600,0016 Truskawki kg 50,0017 Śliwki kg 400,0018 Śliwki deserowe kg 210,0019 Winogrona deserowe (VII-X) kg 170,0020 Winogrona deserowe (XI-XII) kg 10,0021 Wiśnie kg 90,0022 Rabarbar kg 60,0023 Gruszki deserowe 200g/szt. kg 110,0024 Gruszki suszone kg 3,0025 Śliwki suszone bez pestek kg 7,0026 Jabłka suszone kg 3,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03200000-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 8 | Nazwa: | DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia*1 Brokuły - różyczka 2000-2500g kg 170,002 Brukselka 2000-2500g kg 50,003 Fasolka szparagowa zielona, cięta 2000-2500g kg 65,004 Kalafior - różyczka 2000-2500g kg 80,005 Marchewka krojona w kostkę 2000-2500g kg 60,006 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka) 450g kg 85,007 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka) 2000-2500g kg 465,008 Szpinak drobnorozdrobniony 2000-2500g kg 140,009 Truskawki 2000-2500g kg 35,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 9 | Nazwa: | DOSTAWA RYB MROŻONYCH, ŚWIEŻYCH, WĘDZONYCH I PRZETWORÓW RYBNYCH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Filety z zielonego śledzia kg 50,002 Filety z morszczuka b/s, płaty SHP kg 50,003 Filet z miruny b/s, płaty SHP kg 82,004 Filety z soli (limanda) b/s, płaty 30% glazury kg 75,005 Filety z dorsza płaty b/skóry, płaty SHP kg 100,006 Filet z pangi trymowanej płaty, SHP kg 160,007 Filety z matiasa b/skóry solone 1000-4000g kg 70,008 Filety z matiasa b/skóry solone 100-900g kg 5,009 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 20,0010 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5,0011 Sałatka z filetów śledziowychw majonezie 1000-4000g kg 36,0012 Sałatka z filetów śledziowych w majonezie 100-900g kg 2,0013 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby min. 15% 1000-4000g kg 60,0014 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby min. 15% 100-900g kg 2,0015 Sałatka -krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 24,0016 Sałatka - krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 2,0017 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami(masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 30,0018 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 2,0019 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 30,0020 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 2,0021 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 1000-4000g kg 35,0022 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 50-500g kg 15,0023 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 25,0024 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 2,0025 Makrela wędzona (tusze) kg 160,0026 Szproty wędzone kg 6,0027 Paprykarz# 100-400g kg 50,0028 Szproty w oleju min. 65 % mięsa rybnego 150-200g kg 50,0029 Tuńczyk w oleju - kawałki - min. 70 % mięsa rybnego 150-200g kg 15,0030 Śledzie w oleju o zaw.min.60% mięsa rybnego 150-200g kg 15,0031 Śledzie w pomidorach o zaw. min. 50% mięsa rybnego 150-200g kg 35,0032 Filet z karpia świeży kg 35,0033 Ryba w galarecie - min. 30 % mięsa rybnego 150-200g kg 65,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15200000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 10 | Nazwa: | DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ PODROBÓW |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Jm Orientacyjna ilość zamówienia*1 Boczek wieprzowy bez kości -świeży kg 9,002 Flaki wołowe parzone, cięte kg 60,003 Karczek wieprzowy bez kości - świeży kg 75,004 Łopatka wieprzowa bez kości - świeża kg 750,005 Mięso mielone wieprzowo-wołowe - świeże kg 27,006 Nóżki wieprzowe - świeże kg 33,007 Ozory wieprzowe - świeże kg 70,008 Płuca wieprzowe - świeże kg 35,009 Schab wieprzowy bez kości - świeży kg 230,0010 Słonina mielona - świeża kg 35,0011 Wołowe ekstra bez kości - świeże kg 25,0012 Wołowe z kością, antrykot - świeże kg 165,0013 Żeberka wieprzowe, ekstra mięsne, paski - świeże kg 95,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 11 | Nazwa: | DOSTAWA MIĘSA I PODROBÓW DROBIOWYCH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm. Orientacyjna ilość zamówienia*1 Kurczaki świeże 1300-1700g kg 140,002 Porcje rosołowe mrożone -paczkowane 500-2000g kg 320,003 Serca z indyka świeże kg 30,004 Udka z kurczaka, ćwiartki - świeże 350-400g kg 70,005 Wątróbka z kurczaka -świeża kg 75,006 Żołądki z indyka - świeże kg 40,007 Filety z kurczaka - świeże kg 210,008 Filety z indyka - świeże kg 60,009 Podudzie z kurczaka - świeże 150-180g kg 360,0010 Filet z udźca z kurczaka, bez skóry - świeży 100-160g kg 110,0011 Filet z udźca z kurczaka, ze skórą - świeży 120-180g kg 120,0012 Udziec z kurczaka z kością - świeży 150-180g kg 55,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 12 | Nazwa: | DOSTAWA WĘDLIN |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Nazwa własna# Jm Orientacyjna ilość zamówienia*1 Baleron wieprzowy gotowany (zawartość mięsa wieprzowego min. 80% ) kg 70,002 Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 70% ) kg 85,003 Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego min. 70% ) kg 85,004 Boczek rolowany, faszerowany (zawartość mięsa min. 70%) kg 55,005 Boczek wędzony-surowy, paski, bez kości kg 170,006 Filet z indyka wędzony, pieczony -płat (mięso z indyka nierozdrobnione min.95%) kg 75,007 Karczek pieczony (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 20,008 Kiełbasa wieprzowa biała parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.75%) kg 75,009 Kiełbasa wieprzowa podsuszana grubo rozdrobniona - kanapkowa, np.żywiecka, krakowska, oławska itp.(zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 140,0010 Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70%) kg 150,0011 Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80% ) kg 37,0012 Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona -"cienka", średniorozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80% ) kg 120,0013 Kiełbasa wieprzowa parzona grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. krakowska, kminkowa, dębicka itp.(zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 140,0014 Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 110,0015 Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 90,0016 Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70%) kg 90,0017 Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 100,0018 Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 50,0019 Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.60%) kg 140,0020 Kiełbaski wieprzowe nadziewane serem średnio rozdrobniona, "cienkie" ( zawartość mięsa wieprzowego min.70% ) kg 50,0021 Krupnioki śląskie kg 65,0022 Bułczanka kg 35,0023 Metka podwędzana grubo rozdrobniona kg 60,0024 Metka smakowa średnio rozdrobniona, np.cebulowa, tatarska, łososiowa itp. kg 65,0025 Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%) kg 55,0026 Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%) kg 55,0027 Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%) kg 120,0028 Ogonówka parzona ( zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 150,0029 Parówki drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa drobiowego min. 70%) kg 190,0030 Parówki wieprzowe śląskie średnio rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%) kg 180,0031 Pasztetowa drobiowa kg 55,0032 Pasztetowa wieprzowa popularna kg 45,0033 Pasztetowa wieprzowa podwędzana kg 40,0034 Polędwica sopocka (zawartość mięsa min.80%) kg 110,0035 Polędwica z indyka średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 65,0036 Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa drobiowego min. 70%) kg 130,0037 Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 21,0038 Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 40%) kg 50,0039 Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych min. 51%, w tym ozory 35% ) kg 70,0040 Schab pieczony, wędzony ( zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 20,0041 Szynka biała parzona ( zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 30,0042 Szynka drobiowa z kurczaka grubo rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min.70% ) kg 75,0043 Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 85,0044 Szynka wieprzowa parzona konserwowa (zawartość mięsa wieprzowego min. 75%) kg 70,0045 Indyk w galarecie (zawartość mięsa min. 50%) kg 100,0046 Szynka wieprzowa tradycyjna, np. wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa wieprzowego min. 85%) kg 65,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15131100-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 13 | Nazwa: | DOSTAWA JAJ KURZYCH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jajka Jm Orientacyjna ilość Zamówienia*1 Jaja kurze 65g-75g (L) szt. 14500,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 14 | Nazwa: | DOSTAWA CZEKOLAD I WYROBÓW CUKIERNICZYCH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna Ilość zamówienia* 1 Biszkopty 500 - 3000g kg 36,002 Bombonierka - czekoladki nadziewane bezalkoholowe# 150g kg 11,003 Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, rumowe, np. michałki itp.) # kg 5,004 Ciastka maślane 800-2500g kg 8,005 Ciastka deserowe kakaowe, z cukrem, z kokosem itp. 800-2500g kg 20,006 Ciastka deserowe oblewane czekoladą 800-2500g kg 8,007 Ciasteczka deserowe z nadzieniem owocowym, kremowym 800-2500g kg 12,008 Pierniki nadziewane w czekoladzie 800-2500g kg 8,009 Biszkopty z galaretką w czekoladzie 800-1000g kg 8,0010 Galaretka w czekoladzie kg 5,0011 Praliny nadziewane (min.40% masy kakaowej)# kg 3,0012 Ciastka bez dodatku cukru 70-150g kg 12,0013 Wafelki bez dodatku cukru 70-150g kg 12,0014 Herbatniki bez dodatku cukru 800-2500g kg 7,0015 Mieszanka czekoladowa - opakowanie świąteczne 200-250g kg 28,0016 Wafelki z kremem kakaowym (min. 32%) w czekoladzie deserowej (min. 47%) 200-250g kg 30,0017 Pierniczki w czekoladzie (min. 15%) z nadzieniem owocowym (min. 29%) 150-200g kg 24,0018 Biszkopty z galaretką w czekoladzie (min.15% czekolady) 120-150g kg 19,0019 Czekolada mleczna nadziewana- świąteczna (min. 30% masy kakaowej) 100g Szt. 120,0020 Czekolada mleczna, deserowa bez dodatku cukru 100g Szt. 50,0021 Mikołaj świąteczny z czekolady mlecznej (min. 30% masy kakaowej) 60-100g kg 18,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15840000-8
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:Część nr: | 15 | Nazwa: | DOSTAWA NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia*1 Napoje owocowe pasteryzowane niegazowane ( min. 25% soku ) 1000 -2000ml l 300,002 Soczki owocowo-warzywne 100%, przecierowe 250-330ml l 180,003 Soki owocowo - warzywne 100%, przecierowe 750-1000ml l 220,004 Sok wysoko słodzony -naturalny zagęszczony 330-500ml l 20,005 Woda mineralna gazowana /niegazowana 1500 ml szt. 12,006 Piwo ciemne bezalkoholowe 400-500ml l 4,007 Soki owocowe 100% 1000ml l 150,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15980000-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert: Kryterium | Znaczenie |
cena oferty | 100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: