jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Przetarg

II przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę mięsa i wędlin

28-12-2012, 00:00

Dane kontaktowe

Gminny Ośrodek Rekreacji
ul. Parkowa 30 30,42-622 Świerklaniec
tel. 32 2844330
fax. 32 2844490
e-mail: [email protected]
http:// www.palackawalera.pl

Kontaktując się z firmą powiedz, że zdobyłeś o niej informacje dzięki portalowi elektryka.org!
Dziękujemy!
Szczegóły przetargu

Świerklaniec: II przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 273037 - 2012; data zamieszczenia: 28.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gminny Ośrodek Rekreacji , ul. Parkowa 30, 42-622 Świerklaniec, woj. śląskie, tel. 32 2844330, faks 32 2844490.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.palackawalera.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowy zakład budżetowy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: II przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin : Frankfuterki-(100 g otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 80 kg Karkówka -250 kg Schab bez kości -350 kg Filet z indyka -80 kg Ćwiartka z kurczaka -80 kg Kaczka -100 kg Kiełbasa śląska (100 g produktu otrzymano z co najmniej 70 g mięsa) -100 kg Rolada -50kg Boczek parzony -100 kg Słonina wieprzowa mielona - 50 kg Filet z kurczaka - 350 kg Boczek wędzony - 200 kg Wątroba wieprzowa -10 kg Rostbef wołowy - 150 kg Polędwica wołowa - 80 kg Udziec cielęcy - 150 kg Ogonówka wędzona -10 kg Szynka wieprzowa bez kości - 50 kg Boczek surowy - 20 kg Udka z kaczki - 100 kg Krupniok - 20 kg Zrazowa górna - 350 kg Kiełbasa toruńska krótka (szt. od 120 g do 150 g) 100 g produktu otrzymano z co najmniej 70 g mięsa - 30 kg Polędwiczka wieprzowa -300 kg Żeberka wieprzowe pasy -50 kg Podudzie drobiowe -50 kg Ozory wieprzowe -10 kg Polędwica cielęca - 60 kg Udziec wołowy - 300 kg Kurczak - 150 kg Pałki z kurczaka - 50 kg Kabanosy (100 g produktu otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 10 kg Łopatka cielęca - 10 kg Ozor wołowy - 50 kg Kabanos podsuszany (100 g produktu otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 5 kg Wątroba drobiowa - 15 kg Łopatka wieprzowa - 50 kg Polędwica sopocka (100 g produktu otrzymano z co najmniej 70 g mięsa) - 100 kg Szynka konserwowa ( 100 g produktu otrzymano z co najmniej 80 g mięsa) - 50 kg Szynka gotowana wędzona(100 g produktu otrzymano z co najmniej 75 g mięsa)-15 kg Salami ( 100 g produktu otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 50 kg Salceson - 5kg Polędwica cygańska (100 g produktu otrzymano z co najmniej 75 g mięsa) - 10 kg Baleron gotowany ( 100 g produktu otrzymano z co najmniej 75 g mięsa) - 5 kg Bułczanka - 5 kg Filet z kaczki - 25 kg Udziec z sarny - 30 kg Mięso gulaszowe z dzika - 20 kg Szynka z dzika - 10 kg Comber z jelenia - 15 kg Bażant - 5 kg Tuszka z królika - 5 kg Comber z królika - 5 kg Udka z królika - 5 kg Wątroba cielęca - 5kg..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.11.93.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • - oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w art. 22 ust. 1 pkt 1-3 ustawy Pzp (załącznik nr 3 do siwz) - w oryginale, - Decyzję właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, a w odniesieniu do uprawnień, o których mowa w art. 40 ust. 5 ustawy z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.palackawalera.pl , www.swierklaniec.i-gmina.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Gminny Ośrodek Rekreacji, 42-622 Świerklaniec, ul. Parkowa 30..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.01.2013 godzina 09:00, miejsce: Gminny Ośrodek Rekreacji, 42-622 Świerklaniec, ul. Parkowa 30..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie