Twarożki homogenizowane w różnych smakach i gramaturach dla wszystkich. Opakowanie jednostkowe: kubek Opakowanie zbiorcze: karton – 10 szt. paleta – 1000 szt. Masa netto: 400g Termin przydatności do spożycia: 40 dni
Mleko w proszku pełne w opakowaniach foliowych - nadające się do długiego przechowywania najwyższej jakości mleko proszkowane Termin przydatności: 180 dni Opakowanie jednostkowe: folia - paczka Masa netto: 450g Opakowanie zbiorcze: karton - 30 szt. paleta - 30...
Makaron 4-jajeczny rurka Masa netto: 250g Ilość sztuk w kart.: 25 Ilość kart. na warstwie: 8 Ilość warstw na palecie: 7 Kod EAN: 5902149000956 Skład: mąka makaronowa pszenna, mąka semolina z pszenicy durum, 4 świeże jaja, woda.
Makaron 4-jajeczny wstążka Masa netto: 250g Ilość sztuk w kart.: 16 Ilość kart. na warstwie: 8 Ilość warstw na palecie: 7 Kod EAN: 5902149000086 Skład: mąka makaronowa pszenna, mąka semolina z pszenicy durum, 4 świeże jaja, woda.
Masło Extra 82 % tłuszczu mlecznego - świetny dodatek do kanapek, ciast oraz do smażenia. Prawdziwe masło bez dodatków roślinnych. Opakowanie jednostkowe: kostka Opakowanie zbiorcze: karton – 50 szt. paleta - 500 szt. Masa netto: 200g Term...
Makaron 5-jajeczny krajanka Masa netto: 250g Ilość sztuk w kart.: 48 Ilość kart. na warstwie: 8 Ilość warstw na palecie: 5 Kod EAN: 5902149000024 Skład: mąka makaronowa pszenna, mąka semolina z pszenicy durum, 5 świeżych jaj, woda, przyprawa kurkuma. &n...
Zupa z botwinki – młodych liści buraka to wiosenny wariant czerwonego barszczu. Jest lekka i delikatna, dlatego tak wspaniale smakuje również jako chłodnik. Teraz wspaniałym smakiem Botwinki możesz się cieszyć przez cały rok, nie martwiąc się o zbędne kalorie. 100 ml tej pysznej zup...
100 g suszonej włoszczyzny zastępuje 1 kg świeżych warzyw! Na bazie włoszczyzny suszonej można łatwo ugotować wszelkiego rodzaju zupy np. jarzynową, pomidorową, grochówkę i inne. Włoszczyznę suszoną wystarczy gotować 15 minut. Po ugotowaniu warzywa stają się miękkie a posiłek nie ró...
To wspaniałe danie, do którego inspiracją była potrawa kuchni hiszpańskiej, znana na całym świecie pod nazwą paella. Babcia podaje ja jako danie główne z dodatkiem drobiu lub z kiełbasą, a wnuki uwielbiają połączenie z owocami morza. Propozycja serwowania: Pokrój 20 dkg...