jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Artykuł Dodaj artykuł

Wiosenne kanapki z kiełkami groszku, kaparami i pasztetem

Wiosenne kanapki z kiełkami groszku, kaparami i pasztetem

Wiosenne kanapki z kiełkami groszku, kaparami i pasztetem

Składniki:

  • bagietka razowa
  • słoiczek pasztetu z kaczką (np. Pasztet Dworski z kaczką Profi)
  • 4 owoce marynowanych kaparów
  • mix sałat
  • ½ awokado
  • ¼ żółtej papryki
  • 1 łyżka oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Bagietkę pokroić i włożyć do tostera na ok. 1 minutę. Kapary, awokado i paprykę pokroić. Po wyjęciu z tostera bagietkę posmarować pasztetem. Na wierzchu ułożyć kawałki kaparów, żółtej papryki i kiełki groszku. Obok wyłożyć mix sałat oraz plastry awokado. Sałatę delikatnie skropić oliwą z oliwek.

Smacznego!