jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Księgarnia – książki, magazyny i poradniki - jedzenie.info.pl

Lista kategorii

 

Nowości

Polecane

Chemia żywności Tom 1 - okładka

Chemia żywności Tom 1

Autor: Zdzisław Sikorski, Hanna Staroszczyk

Cena: 104,00 PLN

Chemia żywności Tom 2 - okładka

Chemia żywności Tom 2

Autor: Zdzisław Sikorski, Hanna Staroszczyk

Cena: 104,00 PLN

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności - okładka

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Autor: Opracowanie zbiorowe

Cena: 54,00 PLN

Badanie towarów spożywczych - okładka

Badanie towarów spożywczych

Autor: Ewa Kubińska-Jabcoń, Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak

Cena: 79,00 PLN

Technika chłodnicza dla praktyków. Przechowalnictwo żywności - okładka

Technika chłodnicza dla praktyków. Przechowalnictw...

Autor: pod redakcją dr inż. Bolesława Gazińskiego

Cena: 90,00 PLN

Zobacz więcej

2
3
4