jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Artykuł Dodaj artykuł

Czas na nowe Kulinarne Odkrycia Ameryki!

Co łączy homara, dzikiego łososia i mintaja, wołowinę, batata, cieciorkę i soczewicę oraz ryż? Wszystkie te produkty pochodzą ze Stanów Zjednoczonych Ameryki i będzie się można z nimi zapoznać podczas „HORECA Kraków – Kulinarne Odkrycia Ameryki” w dniach 26-27.04.2021.

Co łączy homara, dzikiego łososia i mintaja, wołowinę, batata, cieciorkę i soczewicę oraz ryż? Wszystkie te produkty pochodzą ze Stanów Zjednoczonych Ameryki i będzie się można z nimi zapoznać podczas „HORECA Kraków – Kulinarne Odkrycia Ameryki” w dniach 26-27.04.2021.

HoRECA Kraków

Targi w Krakowie Sp. z o.o., organizator Targów HORECA®/GASTROFOOD wspólnie z Działem Rolnym Ambasady USA w Warszawie zapraszają na wyjątkowe wydarzenie online. „HORECA Kraków – Kulinarne Odkrycia Ameryki” jest adresowane przede wszystkim do przedstawicieli sektora HoReCa, ale także do wszystkich, którzy chcą poznać dobre jakościowe produkty spożywcze z USA i wprowadzić je do swojego menu. Wezmą w nim udział przedstawiciele zrzeszeń producentów rolno-spożywczych z USA, m.in.: Alaska Seafood Marketing Institute, U.S. Meat Export Federation, Food Export USA-Northeast Seafood, North Carolina Sweet Potatoes, USA Rice Federation i USA Dry Pea & Lentil Council. Oprócz polskich reprezentantów amerykańskich federacji producentów pojawią się także dystrybutorzy oraz znakomici szefowie kuchni: Iwona Niemczewska, Agata Wojda, Adam Chrząstowski, Bogdan Gałązka, Jarosław Uściński, Jarosław Walczyk oraz Adrian Kiersnowski. Specjalnie na to wydarzenie przygotowali oni autorskie przepisy z wykorzystaniem amerykańskich produktów i podzielą się swoimi kulinarnymi doświadczeniami. Już teraz można obejrzeć filmy z udziałem polskich kucharzy i skorzystać z cennych wskazówek profesjonalistów oraz zainspirować się ich propozycjami. Jak połączyć amerykańskie produkty: wołowinę, ryby z Alaski (dzikiego łososia i mintaja), homary, cieciorkę, soczewicę oraz bataty i ryż (długoziarnisty i do sushi) z polskimi produktami i zachwycić gości nowymi smakami?

Odpowiedź znajdziemy na stronie wydarzenia oraz podczas bezpłatnego dwudniowego webinaru, na który można się jeszcze zapisać: https://horeca.krakow.pl/pl/kulinarne-odkrycia-ameryki.html.

 

 

 

Artykuł został dodany przez firmę

Targi w Krakowie Sp. z o.o.

Targi w Krakowie Sp. z o.o. są największym na południu kraju i trzecim w Polsce organizatorem targów i kongresów. 

Zapoznaj się z ofertą firmy


Inne publikacje firmy


Podobne artykuły


Komentarze

Brak elementów do wyświetlenia.