jedzenie

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.



Obojan Sp. z o.o.

Obojan Sp. z o.o.

Nowoczesna rzeźnia trzody i bydła 'Obojan' posiada możliwości przerobu 5.000 tuczników tygodniowo lub 500 sztuk bydła oraz wszystkich pozostałych gatunków zwierząt rzeźnych.


Rzeźnia, ubojnia ObojanW latach 1999-2002 prowadzono prace budowlane nowoczesnego zakładu rzeźni.

Proces produkcyjny rozpoczął się pod koniec kwietnia 2002r.

Produkcja miesięczna zakładu systematycznie wzrastała z miesiąca na miesiąc.

Zarząd Spółki zamierza utrzymać tę korzystną tendencję przez kolejne lata.

Charakterystyka zakładu:

1. Nowoczesna rzeźnia trzody i bydła “Obojan” posiada możliwości przerobu 5.000 tuczników tygodniowo lub 500 sztuk bydła oraz wszystkich pozostałych gatunków zwierząt rzeźnych.
2. Od momentu wejścia Polski do UE zakład zakwalifikowany jest w kategorii B1; możemy poszczycić się także przystąpieniem w niedługim czasie do grona firm z wdrożonym systemem HACCP.
3.W procesie produkcyjnym zastosowano najnowocześniejsze maszyny i urządzenia, które obsługuje 25 wyszkolonych i wykwalifikowanych pracowników.
4. Zakład dysponuje własną bazą środków transportu do przewozu żywca jak i specjalistycznymi chłodniami.
5. Zakład posiada własną podczyszczalnię ścieków (obecnie chemiczna), jednak planowana jest budowa kolejnej części oczyszczalni - części biologicznej.
6. Zakład posiada uprawnienia eksportowe do państw: całej UE, Ukrainy oraz Rumuni.