Prezentacja firmy

SYS Foods Sp. z o.o.

SYS Foods Sp. z o.o.

Firmę SYS prowadzimy od 1990 roku. Na żyznych ziemiach Podkarpacia od ponad 20 lat zajmujemy się uprawą i suszeniem warzyw. Surowce utrwalamy naturalną metodą, co pozwala nam wyeliminować dodatek jakichkolwiek substancji chemicznych.


Kategorie produktów

 
  • Wyślij do wybranych Wybrane przez Ciebie firmy trafią na listę, do której następnie wyślesz zapytanie. Do listy możesz wybrać wiele firm i złożyć jedno zapytanie, które zostanie do nich wysłane. Spójrz w prawy górny róg strony, jest liczba firm do których wyślesz zapytanie. Kliknij tam, zobaczysz szczegóły.
  • Dania Babci Zosi - Botwinka - zdjęcie
    Dania Babci Zosi - Botwinka

    Zupa z botwinki – młodych liści buraka to wiosenny wariant czerwonego barszczu. Jest lekka i delikatna, dlatego tak wspaniale smakuje również jako chłodnik. Teraz wspaniałym smakiem Botwinki możesz się cieszyć przez cały rok, nie martwiąc się o zbędne kalorie. 100 ml tej pysznej zup...

  • Dania Babci Zosi - Ryż z pomidorami i papryką - zdjęcie
    Dania Babci Zosi - Ryż z pomidorami i papryką

    To wspaniałe danie, do którego inspiracją była potrawa kuchni hiszpańskiej, znana na całym świecie pod nazwą paella. Babcia podaje ja jako danie główne z dodatkiem drobiu lub z kiełbasą, a wnuki uwielbiają połączenie z owocami morza. Propozycja serwowania: Pokrój 20 dkg...

  • Włoszczyzna suszona - zdjęcie
    Włoszczyzna suszona

    100 g suszonej włoszczyzny zastępuje 1 kg świeżych warzyw! Na bazie włoszczyzny suszonej można łatwo ugotować wszelkiego rodzaju zupy np. jarzynową, pomidorową, grochówkę i inne. Włoszczyznę suszoną wystarczy gotować 15 minut. Po ugotowaniu warzywa stają się miękkie a posiłek nie r&oacute...

  • Wyślij do wybranych Wybrane przez Ciebie firmy trafią na listę, do której następnie wyślesz zapytanie. Do listy możesz wybrać wiele firm i złożyć jedno zapytanie, które zostanie do nich wysłane. Spójrz w prawy górny róg strony, jest liczba firm do których wyślesz zapytanie. Kliknij tam, zobaczysz szczegóły.