Mąka żytnia oferowana jest w workach polipropylenowych o wadze 40 kg lub luzem.
Mąka Warmińska to mąka uniwersalna. Polecamy ją do wypieku ciast drożdżowych i babek.
Mąka Tortowa to najjaśniejsza i najdelikatniejsza z produkowanych mąk.
Mąka Reszelska to mąka uniwersalna. Szczególnie polecamy ją do wypieku ciast drożdżowych.
Mąka Razowa to mąka z pełnego przemiału żyta. Stosuje się ją do wypieku chleba razowego.
Mąka pszenna T-750 do wypieku chleba
Dobór ziarna i doskonała, sprawdzona technologia sprawiają, że taka mąka z łatwością daje początek wspaniałemu pieczywu czy ciastom.
Dla piekarni, którym zależy na jakości, przygotowaliśmy kilkanaście odmian mąki pszennej lub żytniej, pakowanej (worki 30, 40, 50 kg) lub luzem.
Oferta Młynomag to wiele rodzajów mąki paczkowanej (do użytku domowego).
Mąka Orkiszowa Pełnoziarnista
Dla piekarni, którym zależy na jakości, przygotowaliśmy kilkanaście odmian mąki pszennej lub żytniej, pakowanej (worki 30, 40, 50 kg) lub luzem.
Mąkę luksusową polecamy do wypieku murzynków, pierników i ciast drożdżowych.
Mąka Krupczatka stosowana jest jako dodatek do ciast kruchych. Znakomicie nadaje się do zaprawiania zup i sosów.
Mąka Graham to gruboziarnista mąka z pełnego przemiału pszenicy do wypieku chlebów i ciastek pełnoziarnistych.
Mąka Tortowa ekologiczna produkowana jest z certyfikowanej pszenicy ekologicznej uprawianej na Warmii i Mazurach.