Rzemieślnicza 6
83-322 Stężyca
Nowoczesna rzeźnia trzody i bydła 'Obojan' posiada możliwości przerobu 5.000 tuczników tygodniowo lub 500 sztuk bydła oraz wszystkich pozostałych gatunków zwierząt rzeźnych.
Przemysłowa 15
21-400 Łuków
Olędzkie 27
17-120 Olędzkie 2
Dalwin 26
83-113 Turze
Obecnie w naszej ofercie znajduje się około 100 gatunków wyrobów mięsnych, do których należą wędzonki, wędliny oraz wędliny podrobowe, wyprodukowane w oparciu o receptury, w których umiejętnie połączono tradycję i jakość.
Witosa 5
09-414 Brudzeń Duży
Poświątne 5 A
18-413 Miastkowo
Mełgiewska 7 -9
20-209 Lublin
Górna 84 a
32-091 Michałowice
Pułaskiego 68 c
42-300 Myszków
Ołowianka 18
42-242 Rędziny
Dąbrówka 29
83-111 Dąbrówka 29
Główna 67
42-470 Brudzowice
Częstochowska 34
42-253 Siedlec
Bema 5
38-500 Sanok
Płocka 21
87-811 Szpetal Górny